کتابخانه عمومی آیت الله احمدی شهرکرد
کتابخانه عمومی آیت الله احمدی شهرکرد

کتابخانه عمومی آیت الله احمدی شهرکرد

کارگاه کیک و شیرینی : طرز تهیه کیک با شیره انگور

مواد لازم برای تهیه کیک شیره انگور

طرز تهیه کیک شیره انگور

همین اول کار فر را روشن کنید تا گرم شود. حدود یک ربع با دمای ۱۷۰ درجه.

درست کردن کیک را با هم‌زدن تخم‌مرغ‌ها شروع می‌کنیم. آن‌ها را توی ظرف نسبتا بزرگی می‌شکنیم و بعد با همزن برقی به مدت پنج دقیقه هم می‌زنیم تا رنگش روشن و حجمش زیاد شود.

 بعد روغن  را اضافه می‌کنیم و باز کمی به هم می‌زنیم.

حالا شیره انگور را با شیر خوب مخلوط می‌کنیم و به مایع کیک اضافه می‌کنیم.

آرد و بکینگ پودر را دو سه بار الک می‌کنیم و بعد کم‌کم به مایع کیک اضافه می‌کنیم و با لیسک مخلوط می‌کنیم. می‌شود با همزن هم مخلوطش کرد به شرط اینکه خیلی زیاد همش نزنیم. 

حالا قالب کیک را با کمی ارده چرب می‌کنیم و بعد مایع کیک را توی آن می‌ریزیم. آن را به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر می‌پزیم. چون کمی قلق فرها با هم فرق می‌کند، هر موقع که احساس کردید کیک‌تان پخته است، یک خلال دندان یا چنگال توی آن فرو کنید، اگر چیزی از کیک به آن نچسبید یعنی کیک مغزپخت شده است

نظرات 1 + ارسال نظر
مهری 1399,10,10 ساعت 14:50

دلم خواست

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.